Pga min hund har jeg installert petcam i stua, på dette har jeg fått mange beviser som skal fremlegges i konfliktrådet
Rekkverk på trapp ødelagt etter innbrudd

 

Grind mellom leilighet 1 og 3 låst med hengelås

Skal forklare kort om det som skjer.
For ca 1 år siden flyttet jeg inn i et hus med 3 leiligheter, leilighet 1 (min) og leilighet 2 ligger i første etasje, leilighet 3 ligger i sokkelen.

ca etpar uker etter flyttet det inn en kar i leilighet 3. Denne karen har bodd i en båt i flere år, han virket hyggelig og grei og vi hadde en god tone, men fra han flyttet inn begynte det å forsvinne ting hos meg, små uskyldige ting som dopapir, hvetemel og andre husholdningsartikler. Jeg tenkte ikke over det til å begynne med, og tenkte at han trengte sikkert å låne siden butikken stenger tidlig. Men ting eskalerte og daglig var det noe som manglet, det kunne forsvinne 3-4 doruller daglig. Jeg bestemte meg for å kjøpe en pakke dopapir og sette ned til han, dagen etter lå den pakken på stuegulvet mitt. Han tørket seg ikke med «sandpapir» (firstprice toalettpapir) Jeg ga han beskjed om at da fikk han handle lambien sin selv og ikke hente hos meg. Og at det er greit å låne, men da spør man først også leverer man tilbake.

Det skal sies at på den tiden var det ikke mulig å få låst av mellom leilighet 1 og leilighet 3 Vi har felles dusj som ligger med ankomst fra fellesgang i sokkel ved inngangen til leilighet 3 og hvor vi i leilighet 1 og 2 må gjennom stue i leilighet 1 for å komme til.

Person i leilighet 3 har alt på sitt plan og har ikke noe oppe i 1 etasje å gjøre.

Leilighet 1 og 2 har hvert sitt toalett oppe med ankomst fra felles hall, så vi går ikke på toalettet nede på fellesbadet. Leilighet 1 og 2 har også felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel som vi har egne vaskedager når vi bruker. Person i leilighet 3 var også med i den ordningen tidligere, men når vi oppdaget at vedkommende låste seg inn i både leilighet 1 og leilighet 2 og gikk og snoket etter forskjellige husholdningsartikler og nasket for flere tusen kroner totalt så fikk han ikke låne vaskemaskin som eies av person i leilighet 1 og tørketrommel som eies av meg. Det ble da endret kode på nøkkelboksen på ytterdør, samt grinda på trappa inne ble låst med hengelås.

I juni gikk vi (jeg og personen i leilighet 2) sammen til politiet og anmeldte saken, det ble anmeldt som tyveri fra bolig. Saken er overført til konfliktrådet som tar saken opp på møte den 18 september. For meg og person i leilighet 2 er ikke tingene som har forsvunnet det verste, men det at han i leilighet 3 faktisk bryter/låser seg inn i våre leiligheter når vi sover eller er borte. Han snikfotograferer i min leilighet når jeg ikke er til stede, han hopper over den låste grinda i stua mi mens jeg ligger på sofaen og slapper av. Han låser seg inn i leilighet 2 mens hun sover og når hun er borte. Han henter ting hos både leilighet 1 og 2 når vi begge er borte samtidig og han er alene i huset.

Leilighet 1 og leilighet 2 har smekklås på dørene, derfor har person i leilighet 2 nøkkel til meg og jeg har nøkkel til leilighet 2 i tilfelle vi ved et uhell låser oss ute. Person i leilighet 3 har ved flere anledninger hentet nøkkelen jeg har til leilighet 2 og låst seg inn der og hentet både snus, vaskemidler, mat og toalettpapir.

I tillegg til alt dette kommer jeg hjem daglig til lukt av svidd mat, da person i leilighet 3 glemmer ting på komfyren sin og det er helt åpent fra kjøkkenet nede og opp i stua mi, det er kun adskilt med en vindeltrapp og åpent rekkverk

Vi har fersket han flere ganger, men det hjelper ikke. Det finnes bildebevis.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.